Kinderfysiotherapie
Daanen Derksen

Tuimel&Duikel peutergym

Bewegen is goed voor elke peuter en met peutergym oefent je kleintje zijn motoriek. Maar, er wordt nog veel meer geleerd! Bijvoorbeeld contact leggen met leeftijdsgenootjes, op je beurt wachten, zelfvertrouwen opbouwen, zintuigen oefenen en je lichaam leren kennen. Het is dus een hele goede voorbereiding op de kleutergym die je kleintje straks op school krijgt. Daarnaast sporten we in groepjes van maximaal 6 kinderen én is de eerste proefles gratis!

Voor wie?

Peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar.

Waar?

Fit en Vaardig Kinderfysiotherapie locatie Daanen Derksen

Heijenoordseweg 1, 6813GG Arnhem

Wanneer?

Elke woensdagochtend (schoolvakanties en feestdagen uitgezonderd) om 10:30-11:30.

Vanwege de huidige lockdown hebben we momenteel een stop. Hoe het er nu uit ziet starten we weer in het nieuwe jaar op woensdag 19 januari.

Kosten:

Eerste proefles is gratis!

Wil je doorgaan? Inschrijfkosten €15,-

Daarna €20,- per maand (€5,- per les)

of

Strippenkaart 10 lessen voor €45,- (bij aanwezig wordt er geknipt)

 

Handig om te weten:

Wat de kinderen mee moeten nemen? Niets! Wij zorgen voor alles!

Gymkleding en gymschoenen? Makkelijk zittende kleding is prettig. Er wordt op blote voeten gesport of eventueel antislip sokken.

Ouders? Afhankelijk van de Corona maatregelen, mogen ouders bij de eerste 2 lessen samen met hun peuter meedoen/kijken. Daarna kijken we met de therapeut wat goed voor jullie aanvoelt, samen verder of laat je je kleintje het misschien alleen proberen. Na verloop van tijd zullen er ook kijklessen zijn.

 

Aanmelden of vragen?

Neem contact op via de website of mail naar; anne@daanen-derksen.nl en vermeldt uw naam, naam van uw kind en een telefoonnummer of emailadres waarop u bereikbaar bent.


Download PDF

Tuimel&Duikel peutergym


© Kinderfysiotherapie Daanen Derksen 2022 · Heijenoordseweg 1 · 6813 GG Arnhem · info@daanen-derksen.nl · T 026-3523400