Kinderfysiotherapie
Daanen Derksen

FITKIDS

Wat is Fitkids?

In Fitkids wordt gewerkt aan de verbetering van de fysieke en mentale conditie. In een groep van minimaal 2 en maximaal 4 kinderen wordt er zowel individueel op fitnessapparatuur, als in groepsverband getraind. In groepsverband worden allerlei soorten sport en spel gedaan. Voor elk kind worden er doelen gesteld en het uiteindelijke doel is doorstromen naar een sportclub. Dit gebeurd onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut en een bewegingsagoog.

Voor wie is Fitkids?

Voor kinderen van 6-18 jaar met een chronische ziekte, beperking, langdurige aandoening of kinderen die moeite hebben in bewegen met leeftijdsgenoten door een beperkte fysieke fitheid en/of onvoldoende motorische vaardigheden.

Waar en wanneer?

Heijenoord(hoofdlocatie), Geitenkamp(de Witte Vlinder) en de Gulden Bodem(Gulden Hart). De dagen en tijden zijn in overleg met de therapeuten en afhankelijk van belangstelling voor de groep.

Kosten

Fitkids wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Hiervoor is een verwijzing van een huisarts, kinderarts of specialist nodig. Neem contact met onze praktijk op voor meer informatie.

Aanmelden?

T: 026-3523400 E: info@daanen-derksen.nl

Vragen?

kim@daanen-derksen.nl

FITKIDS


© Kinderfysiotherapie Daanen Derksen 2022 · Heijenoordseweg 1 · 6813 GG Arnhem · info@daanen-derksen.nl · T 026-3523400