Kinderfysiotherapie
Daanen Derksen

Anne van der Werf

Ik ben Anne van der Werf.

In september 2019 ben ik afgestudeerd als Sport- en bewegingscoördinator/ Bewegingsagoog te Arnhem. Tijdens deze opleiding heb ik veel verschillende stages gelopen, o.a. met ouderen, bij een gymnastiek vereniging, in zwembaden, bij de ISVA (Invaliden Sport Vereniging Arnhem) en uiteindelijk mijn laatste twee jaar hier bij Kinderfysiotherapie Daanen Derksen. Door deze ervaringen ben ik er inmiddels wel achter gekomen dat ik werken (bewegen) met speciale kinderen het allerleukste vind!

Nadat ik de examens van school had afgerond bij Daanen Derksen en het diploma in handen kreeg, bood Natasja mij een baan aan. Sindsdien ondersteun ik de Kinderfysiotherapeuten bij de Fitkids en Fysio-Logo groepen en ben ik medebeheerder van de SocialMedia kanalen.

Daarnaast heb ik mij tijdens de opleiding gespecialiseerd tot Instructeur Zwem ABC en Toezichthouder, en ben ik momenteel ook werkzaam als Instructrice Speciaal Zwemonderwijs bij Zwemschool de Vin te Arnhem.

Ik ben bereikbaar op anne@daanen-derksen.nl

Anne van der Werf


Dietiste

Ik ben Els Burgmeijer, diëtist en basispsycholoog. Ik ben moeder van 3 kinderen. In 2003 heb ik de studie psychologie afgerond aan de Universiteit Utrecht. Ik heb altijd een grote interesse gehad in voeding. Dus het was voor mij een logische keuze om naast mijn werk als psycholoog de opleiding Voeding & Diëtetiek te gaan volgen. Deze heb ik in 2010 heb afgerond. Door mijn achtergrond als psycholoog heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over gedrag en gedragsverandering en help ik cliënten bij het veranderen van hun eetpatroon.

In 2014 heb ik de post-HBO-opleiding Kindervoeding en Kinderdiëtetiek gevolgd, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in voeding van kinderen van 0 tot 18 jaar en zwangere vrouwen. De focus op “eten met plezier”. Voeding voor kinderen en zwangere vrouwen hebben mijn bijzondere aandacht. Ik vind het een leuke en belangrijke doelgroep. De gezondheid van een kind begint immers al in de baarmoeder. Daarbij speelt voeding een belangrijke rol. Door gezonde voeding tijdens de zwangerschap krijgt het kindje de beste start. Daar heeft hij zijn hele leven profijt van.

Ik ben bereikbaar op info@praktijk-kerngezond.nl

Dietiste


Orthopedagoge

Ik ben Steffie Moonen, orthopedagoog en moeder van drie kinderen. Ik was zelf nog een kind toen ik zei dat ik “later met kinderen wilde werken”. Mijn keuze voor de opleiding Orthopedagogiek (Gezin & Gedrag) waar ik in 1999 cum laude afstudeerde, was daarmee een schot in de roos. Als orthopedagoog begeleid ik kinderen en ouders bij het opgroeien en opvoeden. Vanuit de vraag ‘Wat heeft dit kind nodig? En hoe kunnen ouders hun kind hier het beste bij ondersteunen?’ ga ik met ouders en kinderen aan de slag als er vragen zijn over de opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van het kind.
In mijn werk heb ik altijd aandacht voor het hele gezin en de hele context van opvoeden en opgroeien: een kind kun je niet los zien van zijn leefomgeving. De laatste jaren heb ik me hierin verder gespecialiseerd door het volgen van de opleiding Contextueel werken met Een taal Erbij. En sinds enkele jaren ben ik geregistreerd ReAttach Child & Family therapeut en ReAttach therapeut voor Autisme.
In 2015 heb ik mijn eigen orthopedagogische praktijk opgericht: KidzEigen – praktijk voor kind en gezin. Een kleinschalige praktijk waar ouders en kinderen kunnen rekenen op professionaliteit en oprechte betrokkenheid.  Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op of lees meer op https://kidz-eigen.nl/

Ik ben bereikbaar op info@kidz-eigen.nl

Orthopedagoge
© Kinderfysiotherapie Daanen Derksen 2021 · Heijenoordseweg 1 · 6813 GG Arnhem · info@daanen-derksen.nl · T 026-3523400